Doprava zdarma od 1500 korun!

Brazil Sao Silvestre

Naše základní výběrová káva se smetanovou čokoládovo-oříškovou chutí udělá radost všem kávomilcům, jež začínají s výběrovou kávou a nemají v lásce ovocné (kyselé) tóny v kávě.

Výběrová káva 100% Arabika

Chuťový profil: Sametová chuť lískových oříšků a mléčné čokolády

Země původu: Brazílie

Region: Cerrado Mineiro region

Farma: Sao Silvestre

Farmář/ka: Famili Andrade

Nadmořská výška: 1250 m.n.m.

Odrůda: Yellow Catuaí, Red Catuaí, Yellow Bourbon and Yellow Icatú

Zpracování: Pulped natural

Cupping Score: 83,5

 

Použití: pákový kávovar, automatický kávovar, moka konvička

 

 

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (3 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
299 Kč 540 Kč od 299 Kč 266,96 Kč bez DPH 482,14 Kč bez DPH od 266,96 Kč bez DPH 1,20 Kč / 1 g 1,08 Kč / 1 g
Kategorie: Káva
Produkt výběrovka BRAZIL
Na filtr Na espresso Výběrová
Benefit 1
Káva se u nás dlouho neohřeje
Všechno, co upražíme, posíláme rovnou k tobě. Čerstvá chutná nejlépe.
Benefit 2
Zrnka ti osobně nameleme
Nemáš mlýnek a chceš ochutnat? Stačí napsat do objednávky.

O kávě

 

Rodina Andrade je jednou z nejstarších rodin pěstujících kávu v oblasti Cerrado Mineiro v brazilském státě Minas Gerais. Bratři Ismael a Eduardo Andradeovi již více než sto let produkují kávu s vášní a respektem k životnímu prostředí a lidem. Nastupující generace, syn Ismaela, se soustředí na moderní trendy v kávovém zpracování a sbírá jeden úspěch za druhým i s anaerobně zpracovanými kávami.

 

Na začátku 90. let se bratři Andrade rozhodli rozšířit výrobu, zvýšit objem a kvalitu produkce a získali farmu São Silvestre v Serra do Salitre, která je rovněž součástí Cerrado Mineiro - stát Minas Gerais. Farma a její terroir se nacházejí v nadmořské výšce 1100-1220 metrů, s dokonale vyváženým obdobím dešťů a sucha.

 

Na obou farmách se rodina Andrade také soustředí na tzv. post harvest procesy, které souvisí s tříděním, kontrolou kvality a skladování. Díky jejich technologické vybavenosti dokážou  dosahovat konzistentní kvality jejich sklizně a tvořit i nové trendy ve zpracování - což například dokazuje i jejich nový patent na proces karbonické macerace.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola